Hallo, ik ben Ingrid van Lenthe – Broekroelofs, Medisch pedicure. Ik ben breed opgeleid en behandel ook complexe voetproblemen. Mijn behandelingen zijn gericht op gezondheid en een pure, natuurlijke uitstraling. U vindt bij mij dus geen nagellakjes, maar alleen een fraaie medicinale Gel voor kalknagels 🙂

Na een arbeidsverleden in o.a. de psychiatrische zorg en grafische bedrijven heb ik me laten omscholen tot pedicure. Toen is mijn praktijk, Voetier Hardenberg, geregistreerd. Naarmate van tijd kwamen er allerlei specialisaties bij en behaalde ik het diploma Medisch pedicure. Sinds 2016 ben ik geregistreerd bij het Kwaliteitsregister ProCert en volg ik zeer regelmatig nascholing om helemaal up-to-date te blijven.

Wat ik voor u kan betekenen ?
  • Medische voetzorg bij allerlei aandoeningen, zoals diabetes, reuma, hart- en vaatziekten, neurologisch, spier en gewricht etc…
  • Behandeling voetklachten, zoals  eelt, likdoorns, ingroeiende nagels, schimmelnagels, pijnlijke voeten/tenen, verdikte nagels…
  • Verfraaien en/of behandelen kalknagels
  • Advies op maat over voetzorg en schoenen
  • Voorkomen van voetklachten door advies en preventief behandelen
  • Ik werk altijd op afspraak.
De Praktijkruimte

Praktijk Voetier

Per 1 januari 2019 is de praktijk van medisch pedicure Voetier onderdeel van het Zorg en Welzijn plein in het gebouw van de LOC+ Parkweg 1 in Hardenberg.

Ik werk van maandag tot vrijdag UITSLUITEND op afspraak.

LET OP: Neem de ingang aan de Parkweg

Het LOC+ gebouw heeft 2 ingangen. Het Zorg en Welzijn plein zit aan de kant van de Parkweg en de parkeergarage. Deur 3. Neem daarom NIET de ingang aan de kant van de bibliotheek.

Via de ingang aan de Parkweg! komt u met de trap of lift naar Verdieping O, waar het plein is. Praktijk Voetier bevindt zich aan de linkerkant. De wachtruimte waar u plaatsneemt is gezamenlijk en er staat voor de liefhebber een koffie en thee automaat. De ruimte is toegankelijk voor minder validen.

Routebeschrijving

Met de auto
De Parkweg is met de auto te bereiken via de Nijenstede en de Gramsbergerweg. Direct naast het LOC+ is de ingang naar de parkeergarage.
De parkeergarage bevindt zich onder het LOC+. Parkeer zo dicht mogelijk bij de ingang. Ga via de uitgang Parkweg (deur 3) met de lift of de trap naar verdieping O. Het is betaald parkeren in de parkeergarage.

Met de bus
Vlak voor de ingang van Parkweg 1 (Werkplein) is een bushalte (Parkweg 57). Deze is bereikbaar met de bussen 598 en 599.

Te voet
U bereikt Pedicurepraktijk Voetier via de ingang van de Parkweg (! naast de inrit van de parkeergarage). Niet de ingang naar de bibliotheek, maar de ingang van het Zorg en Welzijn plein. U kunt naar verdieping O met de trap of de lift.

Met de fiets
Direct naast de ingang is een fietsenstalling. Aan de achterkant van het gebouw LOC+ bevindt zich een fietsenkelder.
Hiervandaan kunt u via de parkeergarage naar de uitgang Parkweg lopen (Deur 3). Neem daar de trap of lift naar verdieping O.

Ingang in de parkeergarage, deur no. 3
Wachtruimte Zorg en Welzijn plein
Heeft u vragen?

Bel, app of mail gerust voor vrijblijvende informatie.